Soort woning

Naar welke woning bent u op zoek?

Het Portugese Real Estate D'Alma Team vindt de woning die u zoekt, of het nu gaat op een appartement, villa, magazijn, winkel of terrein. Praat met ons!

Diensten

Over ons

DAlmaPortuguesaTeam
onze geschiedenis

D'Alma Portuguesa is een makelaarskantoor dat is gebaseerd op zijn prestaties in de kwaliteit van de menselijke relaties die we ontwikkelen. De visie van D’Alma Portuguesa Real Estate is om bij te dragen aan een eerlijkere, professionelere en effectievere vastgoedwereld waar de klant altijd centraal staat.
KnowOurHistory
onroerend goed algarve, imobiliaria albufeira, agencia imobiliaria albufeira, agencia imobiliaria algarve, koop albufeira villa, koop albufeira appartement, appartement te koop albufeira

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

D'Alma Portuguesa Real Estate | Amália 31.1.2023

Christine Coleman

Ik heb erg genoten van het werken met Fernando. Hij was erg behulpzaam, vooral omdat ik enkele documenten miste. Ik besloot dat de tijd rijp was voor mij om mijn eigendom te verkopen en ik zou Fernando zeker aanbevelen aan mijn vrienden, omdat zijn manier van doen echt goed was en hij niet genoeg kon doen om me te helpen.
D'Alma Portuguesa Real Estate | REAL TEAM 2.2.2022

Steven Heidloff

Bedankt, Fernando, voor alles wat je hebt gedaan, ik kan niet eens beginnen uit te drukken hoe dankbaar Telma en ik zijn voor al je hulp!!!

Ik heb nog 1 jaar voordat ik voor de laatste keer met pensioen ga en dan gaan we nog veel meer tijd doorbrengen in Portugal.

D'Alma Portuguesa Real Estate | REAL TEAM 15.6.2021
D'Alma Portuguesa Real Estate | REAL TEAM 4.2.2022
D'Alma Portuguesa Real Estate | Amália 27.5.2022

Ema Furtado

Beste Cristina,

 

Ik begin aan een nieuwe fase van mijn leven, met nog een doel bereikt en ik kan helemaal niet nalaten om uw kostbare bijdrage te erkennen!

 

Ik wil u bedanken voor de inzet en professionaliteit waarmee u het hele proces hebt  geleid. We weten dat niet alles gebeurt zoals u wilt, maar waar het echt om gaat is de snelle en efficiënte manier waarop de onvoorziene gebeurtenissen worden opgelost.  Cristina wist het altijd voorbeeldig te doen, ze was altijd aanwezig en resoluut!

 

Een groot goed is er, veel succes en geluk!

 

Met vriendschap,

Ema Furtado

D'Alma Portuguesa Real Estate | Amália

Judite Gomes

Ik neem dit moment om Cristina  Alves te bedanken voor de hulp en ongeëvenaarde beschikbaarheid die ze bij me had, bij het helpen kiezen van de beste woning, voor het niet opgeven van het proberen om de juiste woning te vinden en naar mijn smaak, voor het geduld dat ze met me had omdat ik niet gemakkelijk te behagen ben en ik stel veel vragen en ik moet je ook bedanken ondersteuning gedurende het hele proces tot het moment van aankoop.

Zelfs na aankoop in het geval ik twijfels is het altijd beschikbaar om te helpen.

 

Hartelijke groeten

Judite Gomes

D'Alma Portuguesa Real Estate | Amália 17.6.2022

Marianne Talbot

I am DELIGHTED to be able to recommend Sonia. She is without a doubt the BEST Real Estate Agent we've ever worked with. Her patience, hard work and diligence is incomparable. Sonia stuck with us for over 2 years as we looked for our perfect home. If you are looking for your dream in Portugal, don't even bother talking to any other agent. Sonia is AMAZING.

Maria Luisa Conniot Dias Sobral

Sonia Lourenço was vanaf het eerste uur de competente, betrouwbare en attente professional die mijn eigendom probeerde te vinden, te onderhandelen en aan andere mensen te leveren. Hij voerde zijn werk uit met de grootste correcties, waarbij hij de beste suggesties en benaderingen voorstelde, die altijd mijn verwachtingen overtroffen. Het was een plezier om met Sonia te werken!

João Dias

Vastgoedadviseur, met uitstekende professionele en persoonlijke service, kwaliteit van betrouwbare geleverde diensten.
Aanbevelen. Bedankt.

Zie meer getuigenissen

Partners

(0)
+351 289 587 578
+351 966 488 775
info@aportuguesaimobiliaria.com
Onze website gebruikt cookies om uw bezoek te vergemakkelijken   Cookies policy