Over ons

 

Ons team bij D'Alma Portuguesa bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en ervaringen, elk met een uniek verhaal. Deze mensen zijn verenigd door iets wat ze delen: de liefde voor mensen. Zij zijn hier vandaag omdat zij hun behoeften begrijpen en op de meest toegewijde en gepersonaliseerde manier aan hun verwachtingen willen voldoen. Hun jarenlange ervaring in onroerend goed, samen met hun gevoel voor menselijkheid en gemeenschap, zal ervoor zorgen dat u zich gehoord en geholpen voelt door een vriend.

Wij zijn hier om te investeren in onze relaties met de mensen om ons heen. Wij geloven dat wij langdurige, vriendschappelijke relaties met onze cliënten opbouwen, waarbij de nadruk ligt op ons professionalisme en ons vermogen om hen te helpen vinden wat zij zoeken. We zijn een multitasking team, maar we verliezen onze focus niet, we houden ons bezig met gevarieerde rollen om u de beste ervaring te bieden. Wij zijn zelfverzekerd, wij zijn deskundigen, wij zijn onderzoekers, wij zijn oplossers, wij zijn sprekers, presentatoren, onderhandelaars, kortom, wij zijn D'Alma Portuguesa.

Het team:

D'Alma Portuguesa wordt gevormd door een klein maar ingenieus team van Vastgoed Adviseurs die de Vastgoedmarkt door en door kennen, een Local Accommodation Manager die zich inzet om de beste hosting ervaring te bieden, een Content Editor en onze Directeur van D'Alma Portuguesa, de persoon die ons samenbracht, een expert van de Portugese Nationale Vastgoedmarkt, een leider die de maximale aandacht en ervaring investeert in haar team en clientèle. 

Wat ons anders maakt:

D'Alma Portuguesa onderscheidt zich door de verscheidenheid aan diensten die zij verleent en door de wijze waarop zij deze diensten verleent. D'Alma Portuguesa is een ander concept dat het nieuwe en het vernieuwende omarmt, zonder afbreuk te doen aan het traditionele.

Onze deskundigen hier bij D'Alma Portuguesa zullen hun volle aandacht aan u schenken wanneer zij u ontmoeten, om te begrijpen wat u zoekt en welke instrumenten en middelen wij tot uw dienst kunnen stellen om dit te bereiken. Dit betekent dat wij er zullen zijn om u, samen met onze partners, op weg te helpen met bankvragen, juridische kwesties, marktstudies, professionele fotografie en nog veel meer.

 D'Alma Portuguesa begeleidt u van A tot Z bij de verkoop of aankoop van onroerend goed. Wij zullen de leiding nemen vanaf het moment dat wij de sleutels aan u overhandigen. En het proces eindigt hier niet, want als u besloten hebt om met winst te kopen, zullen wij voor uw huis zorgen alsof het ons eigen huis was. D'Alma Portuguesa en continuïteit. U kunt ons vertrouwen.

 

(0)
+351 289 587 578
+351 966 488 775
info@aportuguesaimobiliaria.com
Onze website gebruikt cookies om uw bezoek te vergemakkelijken   Cookies policy