Portugal krijgt het stempel "Safe Travels"

Portugal is het eerste Europese land dat de stempel "Safe Travels" ontvangt, die is gemaakt door de World Travel & Tourism Council, beter bekend als de WTTC, volgens deze, deze stempel is speciaal aangewezen om reizigers in staat te stellen erkennen regeringen en bedrijven over de hele wereld, die de gezondheids- en hygiëneprotocollen volgen die worden gepromoot door wttc . Zo kunnen hotels, restaurants, luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen, touroperators, outdoor commerce, transportbedrijven, luchthavens en bestemmingen die voldoen aan deze gestandaardiseerde protocollen het zegel ontvangen.  

Om dit zegel te ontvangen, moeten de bedrijven het protocol volgen dat geschikt is voor hun type    bedrijf op de WTTC online pagina, waar ze een formulier moeten invullen   waarop u uiteindelijk wordt doorgestuurd naar een pagina waar u uw bedrijfslogo kunt toevoegen aan het zegel "Safe Travels". De WTTC vraagt dat bij het verkrijgen van de stempel, deze in de e-mail, online pagina onder andere locaties wordt geplaatst en dat deze stempel wordt gedeeld op de sociale netwerken van het bedrijf met de hashtag #SafeTravels.  

Rekening houdend hiermee, lijkt dit stempel sterk op het stempel dat al door Portugal is gemaakt, het zegel "Clean & Safe", dat voordelen oplevert voor Portugese bedrijven die al een idee hadden van deze procedure en deze kennis is  dus gemakkelijk overdraagbaar naar de procedure  van de World Travel & Tourism Council.  

Dit is niet de eerste keer dat de WTTC Portugal feliciteert, onlangs publiceerde deze organisatie een rapport waarin Portugal voor het 5e opeenvolgende jaar, in termen van toerisme, de groei van de  wereldeconomie overwint en onthult dat de belangrijke bijdrage van de toeristische sector  in het bbp van het land zal cruciaal zijn voor het economisch herstel van Portugal in het licht  van deze vreselijke pandemie.  

Dit rapport geeft aan dat de  toeristische sector in 2019 18,6% van de totale beroepsbevolking van het land in stand hield. die in hetzelfde jaar slechts met 1,6% groeide.  

Deze groei is te danken aan ambitieuze strategieën uit Portugal, die hebben geleid tot de groei van ongebruikelijke markten zoals de VS, Canada en anderen, die ook andere prijzen naar het land brachten, zoals genomineerd worden voor de "Beste toeristische bestemming in Europa" voor 3 opeenvolgende jaren.  

Wat dit betekent is dat we, afhankelijk van de situatie van COVID-19, de toeristische sector niet zomaar kunnen verlaten , de oplossing is het creëren van protocollen zoals  die nodig zijn voor de toekenning van de zegels "Safe Travels" en "Clean & Clean & Veilig", bevestigd zodra organisaties hen volgen en zo een veilige en gecontroleerde omgeving bereiken waar toeristen kunnen verblijven en de lokale bevolking het toelaat zonder zich bedreigd te voelen.  

(0)
+351 289 587 578
+351 966 488 775
info@aportuguesaimobiliaria.com
Onze website gebruikt cookies om uw bezoek te vergemakkelijken   Cookies policy